BOLDOGAN ÉLNI…


Hogy mint jelent Boldogan Élni, Mindenki ezt keresi szerintem, tárgyakban, személyekben, anyagi javakban… Másoktól várjuk a Szeretetet, a Boldogságot, a Jó Érzéseinket. Rossz helyen keressük a Szeretetet. Mert nem kívül van, hanem itt belül, Bennünk. Csak lehet, elfedik a rossz Érzéseink, a rohanásunk, a túlterheltségünk, hogy mindig kapkodunk, hogy mindig mást akarunk, hogy elégedetlenek Vagyunk, hogy nem annak örülünk, ami van. Pedig nem tudunk eljutni a jelen pillanatból egy jobb jövőbe, ha nem értékeljük, ha nem szeretjük, ha nem vagyunk hálásak, ha nem becsüljük nagyra azt, ami van. Ebben az esetben csak újra teremtjük a régit, újra és újra éljük a múltat. Pedig Mindenki többet akar, jobban akar élni, hiszen mindig születnek új és új vágyaink. Mégis mi az, amit tehetünk?
Hogy elkezdjük értékelni azt, ami van. Bármi is az. Mindennek van és lehet pozitiv aspektusa. Néha nagyon nehéz megtalálni, tudom, de akkor is érdemes keresni. Még egészen apró dolgok is számitanak, egészen aprók. És akkor ezek az apró dolgok egyszer csak elkezdenek nőni, nagyobbá válni, elkezdenek terjedni. Napról napra, fokról fokra, de elkezdenek hatni, visszahatni Ránk. Mondhatjuk, hogy erőfeszités és munka van benne, odafigyelés, de megéri. Mert az Életünk Megéri. Semmi más nem éri meg mint az Életünk. Hogy jobban Érezzük Magunkat, hogy jobb és teljesebb Életet élhessünk, hogy úgy Érezzük, minden egyes napba bele tettünk Mindent, amit lehetett és akkor a rossz érzéseink szépen lassan feloldódhatnak, elillanhatnak, lefejtődhetnek Rólunk mint a hagyma héja. Egymás után. És ott van alatta a Boldogság, a Szeretet, a Jó érzéseink és Minden, amit kerestünk, minden, amiről úgy gondoltuk, ha a miénk lesz, akkor Boldogabbak LeszünkJ

Megjegyzések

  1. Kedves Helga, nem tudom hogy jutottam az oldaladra, nem volt tudatos! Csak bolyongtam a neten (kb. két óra hosszat - most már éppen éjfél van) és amikor elolvastam ezeket a sorokat, akkor olyan volt, mintha a saját gondolataimat láttam volna kivetítve, mintha a saját szavaimat hallottam volna vissza... nem tudom, mi akar ez lenni, de mindenesetre érdekes! Lehet, hogy van dolgunk egymással? Ha te is úgy érzed, hogy tudnánk egymásnak segíteni, akkor nyugodtan keress meg (Márta vagyok, 560418 - telefonszámom: 30/2177794.) Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. P.S.: Az óra nincs jól beállítva! Most múlt éjfél...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések